Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe hot-dogi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka do hot-dogów 2 sztuki
parowki drobiowe 2 sztuki
pomidor 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
musztarda
ketchup łagodny

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe hot-dogi

Bułki do hot-dogów podgrzać w piekarniku nastawionym na 220 stopni około 3 minuty. Przekroić, posmarować musztardą i układać pokrojoną w plasterki czerwoną cebulę oraz pomidory. Parówki ugotować, umieścić w bułkach i polać ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 12.08.2015 16:26
lubię czasem zjeść takiego hot doga :)
Jagódka77 12.08.2015 14:28
ciekawe i smaczne
Aleksandra/Olcia 12.08.2015 10:12
lubię grillowane
Damiano
Damiano 12.08.2015 08:23
pyszne hot-dogi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak