Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kalafiorowa
Mąkę rozrabiamy w małej ilosci wody, wlewamy do zupy, dodajemy smietanę. Doprawiamy solą, pieprzem. Wsypujemy spora ilośc koperku.
kalafior | 1 szt |
szponder | 50dag |
ziemniaki młode | 6 szt |
marchewka | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
woda | 2,5 litra |
smietana 18% | 250 ml |
mąka | 2 łyżki |
sól, pieprz | |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: