Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/4 główki
jabłko 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat do smaku
natka pietruszki do smaku

Porada

Najlepiej smakuje schłodzona.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem

Kapustę ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jabłko myjemy, obieramy i również ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy oliwę z oliwek, doprawiamy pieprzem, przyprawą do sałatek i natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 02.08.2015 20:06
lubie bardzo, super kształt miseczki
magda1976 02.08.2015 19:13
Bardzo zdrowa suróweczka
Łukasz15 02.08.2015 18:03
Bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak