Składniki:
boczek wędzony | 25 dkg |
olej do smażenia | |
cebula | 1 sztuka |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
śmietana kremówka | 1/3 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
boczek wędzony | 25 dkg |
olej do smażenia | |
cebula | 1 sztuka |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
śmietana kremówka | 1/3 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: