Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Botwinka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwina liście 1 pęczek
mięso wieprzowe
ziemniaki 4 szt
marchewka
warzywa mrożone 0,5 paczki
przyprawa do potraw Kucharek
mąka 2 łyżki
smietana 18% 150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Botwinka

Wstawiamy obojętnie jakie mięso i gotujemy.Gdy mięso będzie w połowie miękkie dodajemy zimniaki,marchewke i pokrojoną botwinkę.Gotujemy.Po 15 min dodajemy mieszankę mrożonych warzyw.Gdy wszystko będzie miękkie zagęszczamy śmietanką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 10.07.2015 21:29
Moja ulubiona zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak