Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik z masą budyniową
Kroki postępowania
Mieszamy i studzimy.
jajko | 4 szt |
cukier kryształ | 7 łyżek |
mąka pszenna | 7 łyzek |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
jajko | 6 sztuk |
cukier kryształ | 0,75 szklanki |
mąka pszenna | 0,75 szklanki |
kakao | 3 łyżki |
jabłka | 1,5 kg |
cukier kryształ | 0,5 szklanki |
galaretka truskawkowa | 2 op |
mleko | 3 szkl. |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 4 łyżka |
cukier kryształ | 0,5 szkl |
margaryna | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: