Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kokosowo-porzeczkowe
Kroki postępowania
Dodać margarynę,żółtka i zagnieść ciasto. Wstawić do lodówki na godzinę.
płatki jaglane | 1 szklanka |
mąka gryczana | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna kostka | 250 g |
budyń czekoladowy | 1 szt |
cukier | 1/2 szklanki |
mleko | 400 ml |
kakao | 2 łyżki |
masło | 50 g |
porzeczki czerwone | 2 szklanki |
białko | 6 szt |
cukier | 3/4 szklanbki |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: