Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z botwinki z serkiem topionym
Kroki postępowania
Żeby zupa była bardziej syta podałam ją z ugotowanym ryżem .
POLECAM!!!
cebula biała | 2 szt |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
botwinka | 1 pęczek |
marchewka | 1 szt |
por | 1 szt |
koperek | 1 pęczek |
masło klarowane | 1 łyżka |
rosół | 2 litry |
serek topiony | 10 dkg |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
ryż ugotowany | 2 woreczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: