Składniki:
żołądki drobiowe | 50 dag |
ryż ugotowany | 2 torebki |
grzyby leśne | 30 dag |
marchew | 2 szt. |
cebula | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
olej | |
ser żółty | 20 dag |
żołądki drobiowe | 50 dag |
ryż ugotowany | 2 torebki |
grzyby leśne | 30 dag |
marchew | 2 szt. |
cebula | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
olej | |
ser żółty | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: