Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z brązowej fasoli z żurawiną
Wygładzić, posmarować oliwą.
Piec ok 30 min w temp 180 st.
fasola czerwona | 800 ugotowana |
ziemniaki ugotowane | 500 g |
jajko | 2 |
olej | 3-4 łyżki |
żurawina suszona | 100 g |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2 |
majeranek | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
bazylia | 1 szczypta |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 szczypta |
sól | |
pieprz | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: