Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata z warzyw do ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 100 g
por 100 g
marchew 200 g
Pieprz biały mielony Prymat 10 ziarenek
seler naciowy 50 g
oliwa 50 g
sok z cytryny 50 g
natka pietruszki
koperek
bazylia świeża

Porada

Bardzo dobra marynata do pstrągów. Polecam..

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata z warzyw do ryb

Oczyszczoną cebulę i marchew umyć i pokroić w cienkie plasterki. Por oczyścić i pokroić w grube paski. Listki selera naciowego i zioła porwać na kawałki.
Wszystkie składniki wymieszać. Rybę obłożyć otrzymaną marynatą, przykryć i wstawić do lodówki na 24 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak