Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe zapiekanki

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 4 sztuki
pieczarki 50 dag
ser żółty 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe zapiekanki

Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na suchej patelni w trakcie doprawiając solą i pieprzem
Bułki przeciąć na pół i posmarować cienka warstwą masła tak przygotowane bułki wstawić na 5 minut do piekarnika nagrzanego do 180st
Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na suchej patelni w trakcie doprawiając solą i pieprzem
po zapieczeniu wyjąć bułki z piekarnika posypać startym serem i podsmażonymi pieczarkami oraz szczypiorkiem zamiast cebuli, zapiekanki ponownie wstawić do piekarnika na 8 minut
podawać od razu polane keczupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 26.05.2015 20:00
bardzo pyszne:)
Gracer 26.05.2015 19:37
chyba każdy takie lubi
cukiereczek 26.05.2015 18:36
najlepsze i najsmaczniejsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak