Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 6 szt
rzodkiewka 1 pęczek
ogórek zielony 1/2 szt
serek homogenizowany 2 łyżki
szczypiorek 2 łyżki
sól
Pieprz ziołowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne jajka faszerowane

Jajka obrać, przekroić wzdłuż na połowy, ostrożnie wyjąć łyżeczką żółtka.
Rzodkiewki oczyścić, umyć, posiekać.
Ogórka obrać, pokroić w drobną kostkę.
Serek utrzeć z 2 żółtkami, sola i pieprzem, dodać rozdrobnione rzodkiewki, ogórka oraz szczypiorek, wymieszać.
Białka napełnić przyrządzoną masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak