Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety jajeczne
Z masy uformować płaskie kotlety, obtoczyć je w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju 2-3 min z każdej strony.
Podawać prosto z patelni z gotowanymi ziemniakami i surówką.
jajka ugotowane na twardo | 7 szt |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: