Składniki:
bulion warzywny | 1 l |
groszek zielony | 400 g |
pieczarki | 15 dag |
masło | 2 łyżki |
kukurydza w puszce | 1/3 op |
natka pietruszki | |
szynka parmeńska | |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | |
pieprz |
bulion warzywny | 1 l |
groszek zielony | 400 g |
pieczarki | 15 dag |
masło | 2 łyżki |
kukurydza w puszce | 1/3 op |
natka pietruszki | |
szynka parmeńska | |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: