Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze szpinakiem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
szpinak świeży 1 duża garść
masło 1 łyżka
Pieprz czarny Prymat w młynku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze szpinakiem

Szpinak dokładnie umyć, usunąć ogonki, liście pokroić w paski. W miseczce rozbełtać jajka. Na patelni rozpuścić masło, wrzucić szpinak i podsmażyć do przez chwilę. Następnie wlać jajka, wymieszać i usmażyć jajecznicę wedle uznania. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 09.07.2016 09:08
smaczne danie
jagoda5913 06.05.2015 23:45
Super pomysł
Róża1 06.05.2015 19:57
jajecznica na czasie na jutrzejsze śniadanie :-) , akurat już dzisiaj zerwałam świeży szpinak :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak