Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rucolą, rzodkiewką i jajkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata 4 liście
rukola 2 garście
jajko 2 sztuki
rzodkiewka 4 sztuki
oliwa 1-2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
bazylia świeża 3-5 listków

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rucolą, rzodkiewką i jajkiem

Sałatę i rukolę opłukać i osuszyć. Jajka ugotować na twardo. Na dno ułożyć sałatę i rukolę. Na to pokrojone na 6 jajka, plasterki rzodkiewki i listki bazylii. Polewany oliwą z oliwek i oprószamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak