Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżu i czerwonej soczewicy
Kroki postępowania
Jak cebula będzie szklista dodajemy łyżkę cukru zwiększamy ogień i podsmażamy cebulę pod koniec dodajemy curry.
POLECAM!!!!
soczewica czerwona | 1 szklanka |
ryż ugotowany | 1 woreczek |
cebula biała | 3 szt |
korniszony | 2-3 szt |
por | 1 szt |
papryka konserwowa | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat | do smaku |
masło klarowane | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: