Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszona fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Fasolka szparaowa żółta 1 paczka
śmietana 12% kilka łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Duszona fasolka szparagowa

Ja miałam fasolkę mrożona, którą wcześniej zbieraliśmy u siebie. Zamrożoną wrzucam do garnka, podlewam odrobinką wody i duszę. Doprawiam solą i pieprzem. Można też różnymi ziołami. Jak już jest miękka - zaprawiam śmietanką do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak