Składniki:
ciasto francuskie | 1 rulon/nie mrożony |
sos chili | 2 łyżki |
oregano | 1 łyżka |
parówki cienkie | 5 sztuk |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 większa |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
ogórek gruntowy | 1 średni |
pomidory | 2 sztuki |
ser żółty | 15 dag |
ciasto francuskie | 1 rulon/nie mrożony |
sos chili | 2 łyżki |
oregano | 1 łyżka |
parówki cienkie | 5 sztuk |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 większa |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
ogórek gruntowy | 1 średni |
pomidory | 2 sztuki |
ser żółty | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: