Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka-trzy kolory
Kroki postępowania
Białka jajek faszeruj gotowymi pastami. Udekoruj szczypiorkiem.
jajko | 4 szt. |
ser żółty | 5 dag |
majonez | 1-2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
żółtko jajek | 2 szt. |
ser biały | 100 g |
chrzan | 1 łyżka |
buraki czerwone | 2 łyżki |
sól i pieprz |
żółtko jajek | 2 szt. |
ser biały | 100 g |
majonez | 1 łyżka |
koperek | 2 łyżki |
sól i pieprz |
szczypiorek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: