Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z groszkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4
groszek konserwowy 1/2 puszki
majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
koperek 1 lyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z groszkiem

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i drobniutko kroimy.
Groszek osączamy, dodajemy do jajek. Następnie dodajemy szczypiorek, majonez, musztardę i przyprawy. Wszystko razem mieszamy. Podajemy z pieczywem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 05.04.2015 18:14
następnym razem spróbuję z groszkiem
w mojej kuchni 05.04.2015 14:29
bardzo lubię do żytniego pieczywa
Wafelek2601 05.04.2015 12:57
Pyszna pasta
wioleczka83 04.04.2015 23:52
super pomysł na śniadanie
Cynamonka 04.04.2015 20:51
Idealna do kanapek :D
gosia1988 04.04.2015 20:50
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak