Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony jesiotr z warzywami
Kroki postępowania
Danie możemy podawać z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty.
jesiotr | 3 kg |
brokuły | 1 sztuka |
pietruszka | 2 korzenie |
papryczka chili | 2 strąki |
kukurydza | 2 kolby |
papryka żółta | 1 strąk |
szczypiorek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
pomidor | 1 kg |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 ziarna |
masło | 5 dag |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: