Przepis i sposób przygotowania na: JESIENNA SAŁATKA Z TORTELLINI
2/ Śmietanę, majonez i musztardę wymieszać. Połączyć z sałatką. Schłodzić w lodówce przed podaniem.
tortellini | 250 gram |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
papryka czerwona | 1 szt |
ogórki konserwowe | 6 szt |
szynka konserwowa | 50 gram |
oliwki zielone | |
ser żółty | 50 gram |
sól i pieprz | |
szczypiorek | 1 pęczek |
majonez | 3 łyzki |
śmietana | 1 łyżka |
Musztarda miodowa Prymat | 0,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: