Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki naleśnikowe z pieczarkami
Kroki postępowania
Wszystkie składnik na ciasto naleśnikowe razem połączyć i przygotować ciasto. Rozgrzać patelnię i smażyć cienkie naleśniki.
mąka | 10 dag |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/8 litra |
woda gazowana | 1/8 litra |
sól do smaku |
pieczarki | 25 dag |
bułka czerstwa | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
tłuszcz | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: