Składniki:
Jabłka
jabłko kwaśne | 2 sztuki |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
Kruszonka
masło miękkie | 50 g |
cukier brązowy | 50 g |
mąka pszenna | 100 g |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1 szczypta |
jabłko kwaśne | 2 sztuki |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
masło miękkie | 50 g |
cukier brązowy | 50 g |
mąka pszenna | 100 g |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: