Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z serem feta i makrelą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 sztuki
ser feta 100 g
makrela wędzona 1/2 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z serem feta i makrelą

1. Jajka obieramy, myjemy, siekamy w drobną kosteczkę i wrzucamy do miski. Dodajemy drobno posiekany ser feta i szczypiorek. Z makreli usuwamy ości, również drobno siekamy i dodajemy do pozostałych składników.

2. Dodajemy majonez, doprawiamy pieprzem według uznania i mieszamy. Podajemy z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak