Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka jabłkowo-marchewkowa z rzodkiewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
marchew 2 sztuki
rzodkiewka 1 pęczek
śmietana 18 proc 2 łyżki
sok z cytryny
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka jabłkowo-marchewkowa z rzodkiewką

Marchewkę i jabłka obrać. Marchew, jabłko i rzodkiewkę zetrzeć na tarle. Skropić sokiem z cytryny. Dodać smietanę i przyprawy. Wymieszać i podawać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak