Przepis i sposób przygotowania na: Muszelki w sosie pieczarkowo-śmietanowym
Makaron kładziemy na talerz mieszamy razem z sosem, posypujemy natką pietruszki i dekorujemy pomidorami (opcjonalnie)
makaron muszelki | 400 g |
woda | 2 l |
pieczarki | 500 g |
śmietana 18 proc | 200 ml |
masło | 100 g |
czosnek | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
czosnek w oleju z ziołami | 2 szt |
pietruszka | 1 pęczek |
pomidorki koktajlowe | 5 szt |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: