Przepis i sposób przygotowania na: Sałatkowy dip z curry
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i chłodzimy w lodówce przynajmniej 30 minut. Podajemy z warzywami, mięsami lub jako dip do sałatki.
majonez | 2 łyżka |
śmietana | 1 łyżka |
cebula biała | 1/2 sztuka |
musztarda | 2 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
curry | 1 łyżeczka |
kurkuma | 1 łyżeczka |
imbir | 1/2 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: