Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki faszerowane szpinakiem z suszonymi pomidorami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka 6 szt
szpinak mrożony 1 opakowanie
pomidory suszone Smak 100 g
cebula 1
Soda oczyszczona Prymat 2 ząbki
Pieprz czarny mielony Prymat
sól do smaku
ser żółty starty

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki faszerowane szpinakiem z suszonymi pomidorami

Na patelni podsmażyć cebulę z czosnkiem, dodać szpinak i smażyć, aż odparuje nadmiar wody. Dodać pokrojone suszone pomidory, doprawić do smaku solą i pieprzem. Z bułek skroić wierzch i wyjąć miąższ ze środka. Napełnić bułki szpinakiem i posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 st i zapiekać 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 18.08.2015 00:19
smakowita propozycja
Margo1 09.02.2015 09:41
ładnie wyglądają
ilka01 28.01.2015 09:43
super pomysł :)
fotoviderek 27.01.2015 23:02
Przepyszne bułeczki :)
Iwusia 27.01.2015 22:32
bardzo smaczne bułeczki
teresa18 27.01.2015 21:48
takie proszę na śniadanie do łóżka
Betina#45 27.01.2015 21:23
pycha...coś przepysznego ;)
RenataZ-et 27.01.2015 20:45
wyglądają super
irenka 27.01.2015 19:40
fajny przepis ,zabieram, coś dla mnie, na pewno smaczne
as28 27.01.2015 18:44
fajne, moje dziecko by się ucieszyło bo lubi szpinak
mikrusiak 27.01.2015 18:36
fajny pomysł...:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak