Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka z jajkiem.

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska pół
pomidor 1 sztuka
jajka ugotowane na twardo 3 sztuki
ogórek sałatkowy 1 sztuka
rzodkiewka 3-4 sztuki
sól i pieprz
oliwa
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka z jajkiem.

1.Warzywa myjemy i dokładnie osuszamy.Ugotowane jajka obieramy ze skorupek.
2.Kapustę drobno siekamy.Jajka i pomidor kroimy na ćwiartki.Obrany ogórek i rzodkiewki kroimy w półplasterki
3.Na talerzu układamy kapustę,pomidor,ogórki ,rzodkiewki i jajka.Oprószamy solą,pieprzem i skrapiamy oliwą.Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.Podajemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 19.03.2017 19:17
Dziękuję:)
gusia1000 25.01.2015 22:00
pyszna, zdrowa, kolorowa.
VioletoweKucharzenie 19.01.2015 08:17
na prawdę kolorowa i smaczna:-)
Czarnula666 18.01.2015 16:51
Uwielbiam takie sałatki :)
eliza135 18.01.2015 16:29
smaczniutkie takie
Joannasz3190 18.01.2015 16:18
Pyszności :)
RenataZ-et 18.01.2015 16:03
kolorowo i pysznie
Betina#45 18.01.2015 14:50
zatęskniłam za wiosną...rewelacyjna sałatka ;)
gosia1988 18.01.2015 14:46
wiosennie na talerzu - fajna sałatka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak