Składniki:
Biszkopt
jaja | 6 szt |
cukier | 24 dag |
mąka ziemniaczana | 14 łyżek |
cukier waniliowy | 1 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
Masa
śmietana 30% | 1/2 l |
cukier puder | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
galaretka | 3 szt |
jaja | 6 szt |
cukier | 24 dag |
mąka ziemniaczana | 14 łyżek |
cukier waniliowy | 1 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana 30% | 1/2 l |
cukier puder | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
galaretka | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: