Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z rabarbarem i kruszonką
Kroki postępowania
Z podanych składników przygotować ciasto i wykleić nim formę do tarty (26 cm). Na cieście rozłożyć osączony z sosu rabarbar.
mąka pszenna | 20 dkg |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier puder | 2-3 łyżki |
woda zimna | 3-4 łyżki |
rabarbar | 2 łodygi |
cukier kryształ | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
margaryna | 10 dkg |
orzechy włoskie | 10 dkg |
mąka pszenna | 3/4 szkl |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: