Przepis i sposób przygotowania na: Tarta warzywna na kruchym spodzie
Kroki postępowania
Posypujemy ziołami i pozostałymi przyprawami.
Tarta dobrze smakuje na ciepło i na zimno.
Smacznego :)
mąka pszenna | 250 gramów |
masło | 150 gramów |
jajko | 1 szt. |
czosnek ząbki | 2 |
jogurt naturalny | 200 gramów |
jajko | 1 |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
pieczarki | |
por | 1/3 szt. |
marchew | 1 szt. |
cukinia | |
groszek konserwowy | 1 łyżka |
kukurydza w puszce | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1/3 szt. |
oregano | |
sól | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: