Składniki:
cebula | 2 |
pieczarki | 400 gram |
oliwa | 3 łyżki |
jajko | 8 |
woda | 1,5 szklanki |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki | kilka gałązek |
cebula | 2 |
pieczarki | 400 gram |
oliwa | 3 łyżki |
jajko | 8 |
woda | 1,5 szklanki |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki | kilka gałązek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: