Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kakaowe z kokosem
Kroki postępowania
1/2 część ciemnego ciasta przekładamy na blaszkę, na nią kokos, na wierzch pozostałe ciemne ciasto.
mąka pszenna | 35 dag |
cukier | 25 dag |
margaryna | 25 dag |
jaja | 6 sztuk |
mleko | 1/2 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 20 dag |
cukier | 20 dag |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
białko | 2 sztuki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
śmietana | 5 łyżek |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: