Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 1 łyżka
cebula czerwona 0,5 sztuki
koperek 2 łyżeczki
szczypiorek 3 łyżeczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka odsączyć z zalewy i przełożyć do naczynia. Cebulę pokroić w kostkę. Dodać majonez, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Szczypiorek oraz koperek pokroić i dodać do reszty składników - wszystko wymieszać.
Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bietka 28.12.2018 17:08
Proste i pyszne śniadanie :)
IwonaDD 07.01.2015 10:49
pyszności!!!!!
Anna133 07.01.2015 09:29
dawno nie robiłam a mam w lodówce wyprobuję
dodi 07.01.2015 08:44
pyszna pasta
Kuchnia Marty 06.01.2015 22:52
uwielbiam takie domowe pasty!
IKrakowianka 06.01.2015 22:11
idealna do pieczywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak