Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż ugotowany 2 torebki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
papryka czerwona 1 szt
ogórek kiszony 3 szt
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem

Tuńczyka odsączamy z zalewy. Paprykę i ogórki kroimy w kostkę. Ugotowany i wystudzony ryż łączymy z tuńczykiem, papryką i ogórkiem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez i dobrze mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 14.02.2015 21:35
lubię sałatki z tunczykiem
Bernadeta1 05.01.2015 13:55
robię podobną smaczna
Stenka 05.01.2015 13:11
Smaczna i pożywna
gosia56 05.01.2015 11:21
pyszna i szybka sałatka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak