Składniki:
płaty śledziowe | 4 |
majonez | 2-3 łyżki |
kwaśna śmietana | 1/2 szklanki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
cebula czerwona | 2 |
korniszony | 2 |
jabłko kwaśne | 2 |
koperek | |
sok z cytryny | |
pieprz | |
sól |
płaty śledziowe | 4 |
majonez | 2-3 łyżki |
kwaśna śmietana | 1/2 szklanki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
cebula czerwona | 2 |
korniszony | 2 |
jabłko kwaśne | 2 |
koperek | |
sok z cytryny | |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: