Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe mielone z niespodzianką
Kroki postępowania
Mięso przekładam do miski, dodaję ugotowany i przestudzony ryż.
mięso mielone wieprzowe | 50 dkg |
cebula | 2 sztuki |
pieczarki | 20 dkg |
ryż | 1/2 szklanki |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 sztuka |
parówki cielęce | 6 sztuk |
bułka | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
olej do smażenia | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: