Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
pomidor 1
por kawałek ok. 10 cm
fasola czerwona 1/2 puszki
majonez 1,5 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli

Kapustę pekińską drobno kroimy i przekładamy do miski. Pomidor myjemy i kroimy w kostkę, a por drobno siekamy. Fasolę czerwoną odcedzamy z zalewy i i dodajemy do składników surówki. Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wykładamy na półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 30.12.2014 13:22
Fajna do obiadu :-)
Wafelek2601 30.12.2014 09:46
Pyszna surówka
olkaaa 30.12.2014 09:06
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak