Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
kukurydza w puszce 5 łyżek
majonez 5 łyżek
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

1. Jajka obieramy i bardzo drobno siekamy. Wrzucamy do miski. Dodajemy odsączonego z zalewy tuńczyka, kukurydzę, majonez oraz drobno posiekany szczypiorek. Dokładnie mieszamy.

2. Doprawiamy solą i pieprzem według uznania i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 09.01.2015 08:31
moja ulubiona
gosia561 28.12.2014 15:42
cudowne do bułki
AgaS10 28.12.2014 14:35
apetyczna pasta:)
mysza75 28.12.2014 12:39
fajna pasta do chlebs
agnieszka214 28.12.2014 12:24
z rybkami zawsze smaczna jest sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak