Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijne gołąbki z serem
Kroki postępowania
Kapustę podzielić na liście, delikatnie spłukać, zaparzyć we wrzątku i odcedzić. Masło ucierać w mikserze, dodawać po kolei, jajka i ser.
kapusta włoska | 1 główka |
ser biały | 1 kg |
masło | 10 dag |
jajko | 4 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka/ dobrej jakości |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Kminek mielony Prymat | do smaku |
szczypiorek | 1 pęczek |
olej | do posmarowania gołąbków |
przyprawa do potraw | do posypania gołąbków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: