Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe kieszonki z żurawiną i serem
Kroki postępowania
Plastry mięsa rozbijamy i przyprawiamy.
filety z kurczaka | 1 kg |
żurawina suszona | 100 gram |
ser żółty | 400 gram |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | 1 duża szczypta na plaster miesa |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1 duża szczypta na plaster miesa |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 duża szczypta na plaster miesa |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: