Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z piersią królika i żurawiną
Kroki postępowania
Sałatę myję i osuszam na talerzu.
królik | 1 pierś upieczona |
mix sałat | 1 doniczka |
gruszki | 1 sztuka |
figi | 2 sztuki |
pomidorki koktajlowe | 4 sztuki |
pomidory suszone | 3 sztuki |
makaron kokardki | 1/2 szkalnki |
ser camembert | 1/2 krążka |
natka pietruszki | 5 gałazek |
cebula biała | 1 sztuka |
żurawina | 1 szklanka |
pomarańcza | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
wino czerwone | 3 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: