Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty i selera z rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 0,5 główki
seler 1 sztuka
rodzynki 1 garść
majonez 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty i selera z rodzynkami

Kapustę umyć i drobno poszatkować. Obrany i umyty seler zetrzeć na grubym tarle. Dodać do kapusty. Dodać sparzone i ostudzone rodzynki. Dodać majonez oraz przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak