Składniki:
bakłażan | 500 g |
sól | 1 łyżeczka |
rodzynki | 2 łyżki |
cebula | 250 g |
pomidory | 250 g |
seler naciowy | |
oliwki zielone Smak | 80 g |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
pieprz | |
ocet winny | 1/2 filiżanki |
cukier | łyżka |
oliwa | 6 łyżek |
bakłażan | 500 g |
sól | 1 łyżeczka |
rodzynki | 2 łyżki |
cebula | 250 g |
pomidory | 250 g |
seler naciowy | |
oliwki zielone Smak | 80 g |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
pieprz | |
ocet winny | 1/2 filiżanki |
cukier | łyżka |
oliwa | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: