Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki smażone z cebulą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

smalec 2 łyżki
cebule 2 szt
parówki 30 dag
sos sojowy do smaku
przyprawa uniwersalna Kucharek
pieprz

Porada

Parówki smażone z cebulą podawać na ciepło

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki smażone z cebulą

Cebulę obrać i pokroić w krążki. Na patelni rozgrzać smalec, wsypać cebulę i zeszklić. Parówki obrać z osłonek, pokroić w krążki. Dodać do cebuli i podsmażyć na rumiano ciągle mieszając na wolnym ogniu. W razie potrzeby doprawić do smaku przyprawą kucharek, sosem sojowym i pieprzem. Podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 20.11.2014 20:06
fajnie podana
Joannasz3190 20.11.2014 19:58
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak