Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka.

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza w puszce 1/2 puszki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1-2 szt
szczypiorek posiekany 1 lyzka
natka pietruszki 1 lyzka
jajko 3 szt
ketchup pikantny 1-2 lyzki
smietana 18% 1-2 lyzki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 lyzeczka
Pieprz czarny Prymat w młynku

Porada

Ketchup mozna zastapic majonezem.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka.

Tunczyka odsaczamy z zalewy,jajka gotujemy na twardo i kroimi w kosteczke,cebule,szczypiorek i natke pietruszki drobno siekamy,wszystko razem mieszamy,dodajemy ketchup i smietane,doprawiamy ziolami i pieprzem.Wkladamy do lodowki do schlodzenia i podajemy z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dodi 20.11.2014 10:44
lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak